lørdag den 20. oktober 2012

Blackpool (amusement park)


Den 6. oktober tog på busturen til Blackpool.
Bussen kørte fra Sheffield kl. 12 og det tog 3 timer at køre derhen, så når vi endelig var der ville vi kun have 4 timer før vi skulle på bussen og hjem igen. JESUS!! Det var ingen af os tilfredse med.

Men da vi ankom var det meget ligesom at se Santa Monicas Pier. Én lang lang lang kyst med flot sand strand. En asfalteret sti langs den kilometer lange kyst. Et tivoli på en af Pier'ne. Det var dog også en blanding af et taggy mini Las Vegas. Langs kystlinjen på gaden, var der casinoer på i massevis, fastfood og restauranter, kæmpe facader foran diverse forlystelser som Madame Tussauds, Conor Island, Sea Life. Det var ligesom ét stort plastikland hvor ALT var over the top. Men bestemt et underholdende sted.












Der var også tonsvis af barer og clubber der spillede EKSTREM høj musik, der var hestevogne over det hele som taxaer og så var der den STOOORE forlystelsespark.
Vi havde gjort lidt research hjemmefra, og vi skulle bestemt besøge den forlystelsespark. PLEASURE BEACH THEME PARK! YES!
Så da vi steg ud af bussen, var det det første vi ledte efter. Vi kunne se det langt ud i horisonten, men vi besluttede alligevel at gå så vi kunne få set Blackpool mens vi gik. Den ene tivolibod med junk efter den anden Hahaha :D
Efter 20 min. Nåede vi endelig frem. Det var meeeeget større end jeg havde forventet. Så vi havde ca. 3 timer der inden vi skulle tilbage til bussen. Så vi skyndte os at købe nogen billetter og hoppe på nogen af alle de utallig mange rollercoasters! Vi prøvede Big Dipper: Kvaliteten på ruchebanen  var ligesom den gamle i tivoli. Rystede rigtig meget og bankede én i siden af vognen og den larmede også enormt meget. Dog var den dobbelt så skræmmende end den i tivoli. Den havde meeeeget højere "dips", det er ikke for sjov den hedder Big Dipper. Jeg troede slet ikke at den var SÅ skræmmende, så den rev fuldstændig tæppet væk under mig. Dermed endte begge billeder af mig med at jeg havde øjnene knebet godt sammen hahaha Jesus!
Så prøvede vi Avalanche, den var AWESOME! Ligesom at prøve at køre på bobslæde. Nogen vogne hægtet sammen og så skudt afsted på den glatte bane. Der var intet der bandt vognene til banen hhaha lidt creepy men mega fed! Så de billeder endte med en overdrevet glad Vanessa, der smiler helt op til ørerne.


The avalanche


The big one


 Derefter ville Jojo gerne prøve den mest populære rollercoaster - The Big One! Jeg har ALDRIG set noget lignende! Det er den vildeste jeg nogensinde har set! (og jeg har altså også været i Universal Studios i Hollywood) Den var insane! Og Jojo er en pige der sagtens kan klare de vildeste rollercoasters, men da hun kom ned fra den, rystede hun totalt. Hahha. Men hun syntes stadig den var fed :)



Imens valgte Anni og jeg at tage på nogen vilde heste. Ja, det lyder måske ikke særlig vildt, men vi skreg under det meste af turen haha. Man er to på en hest som bliver sendt afsted på en bane oppe i luften over andre forlystelser og det eneste der holder en fast på hesten er et lille sikkerhedsbælte om livet haha. Den var den fedeste ridetur vi nogensinde havde været på,  det var vi begge enige om :D

Da vi havde nogen få billetter tilbage, besluttede vi alligevel at få dem brugt. Vi havde lige nok til tekopperne haha. Så dem hoppede vi med glæde på som små børn. Efter det tog vi en taxa tilbage til bussen. Købte noget aftensmad på Mcd inden vi hoppede på og en 30 minutters køretur gennem byens lysshow stod for døren. Indover hovedgaden hang diverse blinkende og farvede lys i alle afskygninger. Da det jo var helt mørkt på det tidspunkt, var det faktisk rigtig flot. Meget juleagtigt :D og ikke særlig miljøagtigt haha








Vi var først hjemme i Sheffield kl. 23.30. Var der nogen der var trætte? Ja det tror jeg nok. 

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
;