mandag den 24. september 2012

Day 2 (16th September) House Hunting


DAY 2

6 timer senere stod vi op og sikrede os at ingen af os sov over os, da vi skulle være ude af værelserne kl. 9.
Vi afleverede vores bagage i et opbevaringsrum i lobbyen, og så kom minibussen kl. 9.30 som skulle køre os rundt og se på lejligheder.
Vi var alle meget spændte, specielt efter en af de tyske piger fortalte os at 3 studerende fra deres universitet i Berlin, ikke fik nogen lejlighed efter house hunting og måtte rejse hjem igen.
GISP! Det gjorde på ingen måde vores dag bedre med den smule tømmermænd vi i forvejen havde.
Vi kørte alle til accommodation office på skolen hvor vi hentede to studerende som skulle vise lejlighederne.
Vi så 12 lejligheder kl. 10-16. Efter de første 6, var vi allerede helt smadrede og specielt fordi der endnu ikke var noget i nærheden af en kommende lejlighed. De var virkelig i forfærdelige stande. Vi så en del huse, med mindst 4 værelser i hver. Så det var muligt at leje et helt hus hvis man havde lyst og var nok.
Men de var virkelig alle uhygiejniske, klamme, beskidte. Det lignede noget klamhuggeri, men det var nok bare fordi alt var gammelt og ingen havde sat noget i stand.
Men når vi så fandt noget der var lovende med hensyn til placering i fht. Uni, så var det alt for dyrt eller også lugtede det virkelig grimt.

Jeg havde dog sat mit mål efter Park Student Village hvor en fra IHK tidligere havde boet og fortalt mig om. Så jeg sagde hele  tiden til tøserne at de bare skulle slappe af og være hurtige når vi skulle se Park Student Village, hvis der kun var ét hus. Men det viste sig, at fordi vi faktisk var ankommet en tidlig dato, så var der masser af huse. LÆKKERT!
Med det samme vi ankommer er der en security gate med to vagtfolk ,og derefter ankommer man til et reception hus som er åben 24//7 (Nice!). Det er en lille "Village" med kun små nybyggede huse til studerende - virkelig hyggeligt!  Vi så et hus med 5 soveværelser. Lige med det samme tøserne trådte ind - kiggede de bare på mig og sagde: "This is PERFECT!" :D haha "I KNOW!"

Vi forhørte med det samme om priser, faciliteter, indflytning, internet osv. Alt hvad manden sagde var bare LIGE som vi ville ha det :D Så vi aftalte med manden at vi kontakter ham senere om hvilket hus vi skal ha og så sender vi den online booking form næste dag.

Så efter det, var vi meget mere afslappede og glade  og tog afsted for at se de sidste lejligheder.
Vi kom tilbage til accommodation office, og aftalte hvad vi gør i morgen. BTW fyren der arbejder der og som hjælper os, er Anni og jeg helt skudt i  hahahha Det skal nok blive sjovt! Minibussen kørte os så tilbage til Woodville Hall fordi vi ikke kan flytte ind i Park Student Village i dag, bliver vi nød til at vente til i morgen. Vi fik derfor nøglerne til nogen nye værelser, men stadig, lige ved siden af hinanden :D

Nu lægger vi os lige til at sove nogen timer før vi skal ud og ha noget mad.
DAMN det har været nogen lange dage!!!

BTW tøserne er i gang med at lære mig nogen finske skældsord. Jeg begyndte at gå at sige dem i byen i går og på et tidspunkt havde Anni glemt jeg ikke var finne og begyndte at til mig på finsk HAHAHA :D
Men det der med at lære dem danske ord og bløde d'er - Umuligt (ah det er måske en overdrivelse ;) )Haha  Det er faktisk 20 gange federe at bande på finsk end dansk. Det er næste bedre en tysk haha Det lyder også ligesom et maskingevær, og de ruller også herre meget på r'erne samtidig. Det er bare uden de tyske sch og ch lyde. Love it! :D
Og for resten - finnere drikker som et hul i jorden!

Well, see you tomorrow with a new appartment.

STAY TUNED! ;)

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
;